IT  KLINIK

Microsoft Certificeret IT ProfessionelFå styr på virksomhedens ITsikkerhed, så du opfylder persondataloven og den nye persondataforordning fra EU. Du får opsat din Outlook til sikkermail, oprettet virksomhedens DIGITALE SIGNATUR samt eventuelle medarbejderes signaturer og opsat effektiv antivirus program. Hvis du benytter gratis mailprogrammer kan du ikke sende mail signeret eller/og krypteret. Vi hjælper dig med at få en mail adresse, som du kan bruge til sikkermail.

Du kan også få hjælp til udarbejdelse af erklæring/rapport om databehandling og IT-sikkerhed i virksomheden.

I samarbejde med certificeret IT-advokat og it-jurist gennemgår vi virksomhedens databehandlingsprocesser, IT-systemer og IT-sikkerhed, og du får en rapport der beskriver processer og med forslag til forbedringer ift. sikkerhed.

Med den nye persondataforordning fra EU, er der vedtaget et bødeniveau på op til 20 mill Euro eller 4% af den årlige globale omsætning. Derudover er der en række øgede krav til dokumentation. Se mere her.

Ved at få lavet en rapport får du klarlagt om du overholder de juridiske regler, men også certificeret IT-teknisk input fra ITKLINIK, som kan hjælpe dig med at få overblikket. 

Du kan ligeledes få udarbejdet et tilbud på, hvad det vil koste at få udarbejdet en erklæring der svarer til ISAE3402, men til en konkurrencedygtig pris. Erklæringen vil blive lavet i samarbejde med certificeret IT-advokat og IT-jurist.

Vi kan via fjernsupport hjælpe dig med at installere og opdatere dit antivirus program så din computer altid er beskyttet mod virus og hackere.