IT  KLINIK

Microsoft Certificeret IT ProfessionelLynhurtig og effektiv it-support til mindre virksomheder og private

 Vi tilbyder support til din virksomhed – slip for besværet og få effektiv support – enten kommer vi til dig eller også klarer vi det pr. fjernsupport.

Få gennemgået virksomhedens sikkerhed ved databehandling og få opsat din email så du kan sende person oplysninger sikkert, krypteret og signeret. Hvis virksomheden ikke allerede har oprettet virksomhedens digitale signatur, kan du også få hjælp til det. 

I det hele taget sørger vi for, at virksomheden lever op til de krav, der er i persondataloven og EU´s nye persondataforordning. Derved ved dine kunder, at deres data bliver behandlet forsvarligt af dig og din virksomheden.

Indkøb af ny IT hardware til virksomheden, vi rådgiver og hjælper dig med at finde det rette udstyr, herunder printere, scannere mv.

Udarbejdelse af din virksomheds hjemmeside, hvad enten den skal laves fra bunden eller hvis den nuværende skal opdateres.

Få opgraderet og serviceret din hjemmepc. Få tjekket sikkerheden på din pc; vi sørger for at sikkerheden er den bedste du kan få og at alt er opdateret.

IT-klippekort: Du kan købe et klippekort til support. Jo flere klip du køber, jo mere sparer du. Klippekortet kan bruges til både, support, rådgivning, hjemmeside, servicering (eksl. Indkøb af ny hardware og software) mv.